Ремонт на лаптопи, таблети, монитори, телевизионни приемници, мобилни телефони, озвучителни системи,  Gps навигации и др.

      Лаптоп сервиз „ЕПАС 95“  ЕООД е специализиран в сервиза и ремонта на битова електроника, ремонт на компютри и плоски LCD монитори от различни марки и модели, мобилни телефони навигации и др. В сервиза тестваме и отстраняваме проблемите и дефектите , които възникват при различните  видове битова електроника на НИВО КОМПОНЕНТ и предлагаме хардуерни и софтуерни услуги, както в сервиза в кв. Люлин, така и на място при клиента. Ние определяме повредите и дефектите в лаптопите, така че в кратък разговор с нашите сервизни техници на горещата линия на сервиза (0877415335) може да намерите най-ниската цена и изгодни условия за обслужване вашия лаптоп, или настолен компютър. Ние сме ангажирани с най-високо качество услуги при ремонта на лаптопи и компютри, предоставени Ви на достъпна тарифа.

   Лаптоп сервиз „ЕПАС 95“  ЕООД не разчита на печалба от случайни клиенти. Ние се стремим да изградим дългосрочни отношения с нашите клиенти. При нас се ремонтират и обслужват лаптопи, компютри, монитори, телевизори Gsm апарати и друга битова електроника от всички най-разпространени марки и   модели включително – Apple,  Acer,  Asus,  Dell,  HP,  Lenovo,  Sony,  Toshiba  и други…

 
|