Компютърни Мрежи и хардуер

Лаптоп сервизът на Люлин предлага на вашето внимание, професионална компютърна поддръжка под формата на абонаментни планове или почасово обслужване. Към нас можете да се обърнете за решаване на софтуерни и хардуерни проблеми, проектиране, изграждане и поддръжка на кабелни и безжични мрежи, инсталиране и администриране на сървъри, почистване на вируси и нежелани програми, консултации и продажба на компютърна техника и консумативи.
Резултат с изображение за serverЗнаем, че безпроблемната работа на компютърната техника и софтуер във Вашата организация е изключително важна за постигането на успешни бизнес резултати. Ние от Лаптоп сервиза на Люлин,  имаме за цел да използваме своите знания и опит, за да Ви осигурим тази стабилност, поемайки ролята на Вашия "системен администратор". Винаги можете да се свържете с нас, за да поставим началото на едно успешно партньорство.
 

Поддръжката се изразява в периодична профилактика на мрежата, както и посещение при инцидентни проблеми. При сключване на абонаментен договор за компютърна поддръжка, поддръжката на мрежата е безплатна.
 

Мрежи и сървъри

 

Добре работещата мрежа и обслужващите я сървъри са гръбнакът на всеки офис. Рутери, файлови и уеб сървъри, редовен backup, качествено окабеляване или безжична мрежа, връзки между отдалечени офиси - наборът от инфраструктурните елементи е безкраен и ние знаем как да ги съчетаем оптимално.

Колкото повече се развива Вашият бизнес, от толкова по-добре функционираща мрежа и сървъри се нуждаете. Професионалната им инсталация, настройка и профилактика ще предпазят от срив Вашите информационни структури.

Много компании предприемат различни мерки за защита на техните ИТ структури, но голяма част от тях нямат изработена и приложена политика за ефективна и цялостна защита на инвестициите в областта на ИТ инфраструктурите. Информацията на фирмите е ценна и излагането й на риск може да доведе до финансови загуби. Периодичната оценка на информационните системи е много важна за успешното развитие на компаниите.

Ние знаем как да направим нужното мрежата и сървърите Ви да работят оптимално и без проблеми, да работят за Вас. Ние можем да проектираме и изградим Вашата мрежа, независимо дали имате малък или голям персонал, дали служителите Ви са в офиса или мобилни.

Изграждане и настройка на компютърни мрежи и сървъри
Лаптоп Сервиза на Люлин предлага пълна гама от мрежови услуги:
 • Абонаментна и инцидентна професионална поддръжка на пълния набор сървъри и мрежи;
 • Изграждане и поддръжка на локални, кабелни и безжични мрежи;
 • Инсталация и поддръжка на мейл сървъри, файлови и уеб сървъри, VPN сървъри, бази данни, защитни стени и рутери и други;
 • Поддръжка на активни мрежови устройства;
 • Поддръжка на рутери и друго комуникационно оборудване;
 • Свързване в мрежа на отдалечени обекти (офиси, магазини);
 • Изграждане на виртуални частни мрежи (VPN);
 • Интегриране на решения за IP пренос на данни и глас (VoIP);
 • Диагностика на съществуващи мрежи с цел подобряване на ефективността им и отстраняване на съществуващи проблеми;
 • Създаване и администриране на нови информационни структури, нови потребители и актуализиране на стари;
 • ИТ одит - анализ и оценка на информационни системи;
 • Консултации и продажба на сървъри и мрежово оборудване.

Последна промяна (Неделя, 10 Февруари 2019 10:51)